loading...
دبیرستان فضیلی
لحظات خوشی را برای شما آرزومندم...


به امید موفقیت تمامی شما بازدیدکنندگان گرامی در تمام مراحل زندگی
با ما در ارتباط باشید...

سامانه هوشمند دریافت پیامک دبیرستان: 5000241105


منتظر انتقادات و پیشنهادات شما هستیم...

جملات ناب

...

...

Admin بازدید : 228 شنبه 29 آذر 1393 نظرات (0)

شبکه های اجتماعی یا نرم افزار جاسوسی؟!!

 

 

چند وقتی است که حرف و حدیث ها در رابطه با فعال شدن چند شبکه اجتماعی(وی چت ،وایبر و..) در تلفن های همراه ایرانیان بالا گرفته است و شائبه هدفدار بودن رشد قارچ گونه این نرم افزاد های ارتباط جمعی دغدغه ها را برای جلوگیری از ادامه فعالیت این نرم افزار ها افزایش داده است.

 

حالا می خواهیم به بررسی برخی از این شبکه های اجتماعی ، کارکرد ها ، آثار و مزایای آن بپردازیم:

 

 

اولین شبکه اجتماعی به نام VIBER:

وایبر یک اپلیکیشن است که توسط شرکتی به همین نام به صورت رایگان تولید می شود. با استفاده از این نرم افزار می توانید با دوستان خود که این اپلیکیشن را نصب کرده و به اینترنت متصل هستند به صورت رایگان ارتباط تماس تلفنی و پیامکی داشته باشید. البته این اپلیکیشن رو به گسترش برای گوشی های همراه هوشمند هست که با استفاده از شبکه های بی سیم 3G  کار می کند.وایبر از رابط کاربری جذابی بهره می برد و صدای مطلوب آن در برقرای تماس صوتی باعث شده تا بیش از 140 میلیون کاربر را به خود اختصاص دهد. جالب است بدانید کاربران در روز حدود 10 میلیون مکالمه با میانگین 2 میلیارد دقیقه انجام می دهند و بیش از 6 میلیارد پیامک در ماه ارسال می کنند.

 

وایبر میدیا شرکتی مستقر در اسرائیل است که مراکز توسعه ای در بلاروس، و قبرس دارد. این شرکت را تلمن مارکو، کارآفرین اسرائیلی- آمریکایی، دانش آموخته علوم کامپیوتر دانشگاه تل آویو و عضو سابق نیروهای دفاعی اسرائیل تاسیس کرده است.

 

جالب است بدانید که تالمون مارکو به مدت چهار سال در ارتش اسرائیل سابقه خدمت دارد و همچنین به عنوان مدیر اجرایی بخش اطلاعات در هسته مرکزی ارتش فعالیت داشته است . وی در زمینه تولید جاسوس افزارها، ویروس‌های دانلود کننده اطلاعات و برنامه‌ های هک از سابقه طولانی برخوردار است، که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به iMesh – Bandoo  اشاره کرد.

 

مدل چرخه سرمایه شرکت نامعلوم است؛ تبلیغات یا هیچ منبع درامدی ندارد. حال سوال این است که این برنامه با چه هدفی، به صورت کاملاً رایگان در اختیار 140 میلیون کاربر در نقاط مختلف جهان قرار گرفته است؟!!

 

به تازگی ارتش مصر استفاده سربازان از نرم افزار "وایبر" را به علت سوء استفاده جاسوسی رژیم صهیونیستی از آن، ممنوع کرده است؛ زیرا هدف این شرکت صهیونیستی از راه اندازی این نرم افزار رایگان سودآوری یا آگهی نیست، بلکه جاسوسی از کاربران است.

 

 

 

عرب تایمز به نقل از مطبوعات مصر نوشت: سیاست این شرکت «جمع آوری و استفاده از اطلاعات» است، ولی معمولا کاربران بدون اینکه جزئیات فرم درخواست عضویت را به دقت بخوانند، آن را تایید می کنند.

 

این شرکت در فرم عضویت نوشته است نرم افزار وایبر فایل صوتی مفصلی از مکالمه هر تماسی از همه تلفن ها و شبکه ها بدست می آورد تا درک بهتری از عملکرد شبکه و جزئیات آن از نظر تعداد مکالمه های کاربران و مکان های تماس و زمان مکالمه ها و نوع شبکه استفاده شده، داشته باشد.

 

این شرکت این اقدام را اینگونه توجیه کرده است که به دنبال اطلاع از هر مشکل فنی و بهبود خدمات یا دلایل امنیتی عمومی است؛ ولی این شرکت فایل مکالمه های ضبط شده را به مدت سی ماه نگه داشته و در اختیار مزدوران قرار می دهد

 

 

اولین شبکه اجتماعی به نام Wechat:

با توجه به سرویس‌های مختلف برای انتقال پیام، وی‌چت با ارائه دادن خدمات بهتر، جدابیت بیشتری برای کاربران خود داشته اما متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مخاطبان از ابزار‌ها و امکانات سوء استفاده در این فضای مجازی، اطلاعات شخصی خود را در این صفحه مجازی درج می‌کنند.

 

وی چت یک ابزار پیام‌رسان با تمام ویژگی‌ها و امکانات مختلف است که کاربران با آن می‌توانند با دوستان‌شان ارتباط رایگان برقرار کنند.

وی‌چت به دست "تنسنت" در چین ساخته شده است و اولین انتشار آن به ژانویه ۲۰۱۱برمی‌گردد. این برنامه در آندروید، آی‌فون، بلک‌بری، ویندوز فون و سیستم عامل‌های موبایل در دسترس است. زبان‌های قابل پشتیبانی عبارتند از: سنتی و ساده شده چینی، انگلیسی، اندونزیایی، اسپانیایی، پرتغالی، ترکی، مالایی، ژاپنی، کره‌ای، لهستانی، ایتالیایی، تایلندی، ویتنامی، هندی و روسی. 

وی‌چت بر روی شبکه‌های Wi-Fi، ۲G، ۳G، و ۴G پشتیبانی می‌شود. در اصل این برنامه یک شبکه اجتماعی کاملا خصوصی است که با توجه به سرویس‌هایی که در آن گنجانده شده است، می‌توان به راحتی و از طرق مختلف با دوستان و اقوام‌تان در ارتباط باشید؛ آن هم به صورت رایگان و تنها با اتصال به اینترنت. سرویس‌های پیام‌رسان مختلفی همچون واتس اپ ، وکسر، آی ام او و یا لاین وجود دارند که هر یک از آن‌ها به خاطر یک ویژگی مطرح و مورد استفاده قرار می‌گیرند اما وی‌چت ابزاری است که با آن می‌توانید همه سرویس‌های مبتنی بر چت را داشته باشید آن هم در یک شبکه اجتماعی.

 

از وی‌چت می‌توان به عنوان یک شبکه اجتماعی سیار نام برد‌، سرویس‌های مبتنی بر چت را در قالب یک شبکه اجتماعی ارائه می‌دهد و این ابزار به عنوان یک مسنجر سیار جذاب مورد استفاده کابران، جوانان و نوجوانان تلفن همراه قرار گرفته است. در بسیاری از کشورهای دنیا به خاطر جذابیت‌ و دسترسی آسان وی‌چت، این شبکه‌های اجتماعی، مخاطبان گسترده‌ای دارند.

در حال حاضر در ایران بیش از 70 درصد جوانان ما تلفن‌های هوشمند و مجهز به سیستم اندروید استفاده می‌کنند و حضور دختران 7 تا 15 سال و پسران 9 تا 15 سال در وی‌چت بسیار می‌تواند قابل توجه باشد.

 

نکته‌ اساسی در مورد این اپلیکیشن، این است که از هیچ سیستم رمزگذاری برای اطلاعات کاربران استفاده نمی‌کند و گزارش‌های مختلفی نیز وجود دارد که باعث نگرانی کاربران نسبت به شنود مکالمات آن‌ها می‌شود.

 

در همین راستا به گزارش گاردین، یک فعال حقوق بشر به نام "هوجیا" به دلیل شنود چت‌ها و تماس‌هایش از طریق وی‌چت بازداشت شد و سه سال از عمر خود را در زندان‌های چین گذراند.

 

 

 

فیس‌بوک به عنوان یک شبکه اجتماعی در اینترنت فعالیت گسترده مخرب داشته اما ورود وی‌چت به عنوان یک شبکه اجتماعی در تلفن همراه قابل توجه است، خوراک اطلاعاتی این شبکه‌های اجتماعی و حمایت‌های مالی و سیاست‌گذاری آن از منابع مشخص در کشورهای غربی صورت می‌گیرد. پشت پرده شبکه اجتماعی جدید وی‌چت،صهیونیست است که از این شبکه‌های مخرب حمایت می‌کند

 

 

 

شبکه‌های اجتماعی جدید مانند «وی‌چت» و همچنین فیس‌بوک حیازدایی و ترویج لاابالیگری را به دنبال دارد در واقع این شبکه‌ها برای خانواده‌ها و جوانان مخرب هستند. شبکه اجتماعی جدید «وی‌چت» باعث عادی سازی روابط نامشروع می‌شود، شبکه اجتماعی جدید  ویچت اصالت خانواده را متزلزل می کند و آثار منفی به دنبال دارد که باید به طور جدی به این مبحث پرداخت و جلوی گسترش چنین شبکه‌هایی را گرفت.

 

 

 

انتشار پیام‌های شرم‌آور جنسی ، فحش های رکیک! عمل بسیار زشت و به دور از انسانیت است که در تمام روم‌ها مشاهده می‌شود و مرزی ندارد که به خودی خود ، مخصوصا برای نوجوانان و جوانانی آسیب زایی جدی دارد در جامع ایرانی و اسلامی باید این موارد حذف شود و جلوی آسیب‌ها گرفت.

 

 

 

بازگو کردن موضوعات کاملاً خصوصی، جنسی، تن نمایی ،توهین به اعتقادات دیگران از مواردی است که در چت‌روم‌ها شاهد آن بوده و اخیراً با رویه عادی سازی این موضوع در  ویچت به چشم می خورد که در نهایت اباحه‌گری جنسی و بی‌بندوباری را فریاد می‌زنند

 

بعضاً طلاق‌ها ناشی از شبکه‌های اجتماعی است. باید آگاه باشیم که دشمن به دنبال فروپاشی خانواده‌های ایرانی است چراکه خود فاقد خانواده هستند؛ همچنین شبکه ماهواره نیز با عادی‌سازی خیانت و فحشا باعث طلاق‌ها می‌شوند که باید در این زمینه فرهنگسازی صورت گیرد.

 

در «وی‌چت» به راحتی و رایگان می‌توان صدای طرف مقابل را شنید که این امر در میان دختران و پسران نگران کننده است، حضور دختران و پسران نوجوان در وی‌چت که به سادگی مورد فریب افراد ناشناس قرار می‌گیرند خود یک آسیب جدی است و ما شاهد بی‌بند و باری و روابط دختر و پسر در سراسر کشور می‌شویم که در این میان خانواده بی خبر هستند و بعد از آسیب جدی متوجه این موضوع می‌شوند.

 

 

 

وی‌چت امروز در دنیا بیش از 300 میلیون کاردبر دارد؛ در این شبکه اجتماعی به ظاهر خصوصی می‌توان با دوستان و آشنایان و حتی با کسانی که با هویت جعلی عضو وی‌چت هستند، ارتباط برقرار کرد و پیام‌ها و تصاویر و فایل‌هایی را انتقال دهند.

 

انتشار پیام‌های غیراخلاقی و سیر پیشنهادات بی‌شرمانه و تجاوزات ذهنی که به دختران جوان در این فضای مجازی صورت می‌گیرد، خطرات و آسیب‌های اجتماعی جبران‌ناپذیری را ایجاد می‌کند. سوء استفاده و هویت‌های جعلی که در فضای وی‌چت وجود دارد باعث آسیب‌های جدی برای نوجوانانی که هنوز قابلیت تشخیص درست و غلط را ندارند، می‌شود.

 

سرقت اطلاعات و تصاویر از طریق وی‌چت‌های جعلی، امکان تهدید کاربران وی‌چت از طرف سودجویان و هکرها را فراهم می‌سازد.  گسترش اختلالات روانی، صلب امنیت روانی، بیماری‌های موبایلی و اینترنتی، بلوغ زودرس و مشکلات رفتاری از خطرات این ابزار جدید به‌شمار می‌رود.‌

 

نباید دست روی دست گذاشت تا دشمن به هدف خود برسد؛ متأسفانه هنوز هیچ رسانه و مسئولی در خصوص این شبکه های اجتماعی صحبت و اطلاع رسانی دقیق نکرده است

 

نرم افزار چت یا جاسوسی!؟

وی چت به چه اطلاعاتی در گوشی شما دسترسی دارد!؟

دسترسی ها:


خدمات پرداخت مارکت

خواندن وضعیت و شناسه گوشی

مشاهده وضعیت Wi-Fi

استفاده از اختیارات تایید هویت یک حساب

تغییر تنظیمات هماهنگ‌سازی

خواندن تنظیمات هماهنگ‌سازی

فعالیت به عنوان تاییدکننده اعتبار حساب

مدیریت فهرست حساب‌ها

کشف حساب‌های تعریف‌شده

تغییر وضعیت Wi-Fi

نمایش هشدارهای سیستمی

ارسال اطلاعیه‌های ماندگار

مدیریت بلوتوث

برقراری اتصال‌های بلوتوثی

خواندن تنظیمات

حذف میانبر

افزودن میانبر

تغییر تنظیمات کلی سیستم

ویرایش اطلاعات آشنایان

تغییر یا حذف محتویات کارت حافظه

جلوگیری از خاموش شدن صفحه نمایش

کنترل لرزش گوشی

خواندن پیامک

خواندن اطلاعات آشنایان

ضبط صدا

شروع خودکار هنگام روشن شدن گوشی

تغییر تنظیمات صدا

دسترسی کامل به اینترنت

دسترسی به برنامه‌های در حال اجرا

گرفتن عکس

موقعیت دقیق به کمک GPS))

موقعیت تقریبی ( با استفاده از شبکه تلفن همراه)

مشاهدهوضعیت شبکه

 

جالب ترینش اینها هستند:

 

ویرایش اطلاعات آشنایان

تغییر یا حذف محتویات کارت حافظه

خواندن پیامک

خواندن اطلاعات آشنایان

ضبط صدا

دسترسی کامل به اینترنت

دسترسی به برنامه‌های در حال اجرا

گرفتن عکس

موقعیت دقیق به کمک GPS

موقعیت تقریبی ( با استفاده از شبکه تلفن همراه(

 

 

چت دارای مزایا و فوایدی است که می شود به امور زیر اشاره نمود:

فواید چت :

 

1-دسترسی به گروه وسیعی از افراد ( کاربران آن لاین ) در یک لحظه

 

2- هزینه اندک تماس با دیگران ‌حتی با نقاط بسیار دور دست جهان(درمقایسه با سایر وسایل ارتباطی مانند تلفن،بی‌سیم،فکس و...)

3-امکان ارتباط نوشتاری با افراد متعدد به صورت هم زمان

 

4- امکان ارسال و دریافت فایل، عکس ، نامه و صرفه جوئی در هزینه و وقت

 

 این بود یک روی سکه چت که همان روی زیبای آن باشد ولی اگرسکه چت را برگردانده به روی زشت و نازیبای آن نگاه کنیم مضرات زیر را خواهیم دید.

 

 

 

مضرات چت:

1- استفاده بیش از حد از چت‌های اینترنتی نامناسب می‌تواند منجر به اختلالاتروانی درازمدت در افراد شود زیرا هر قدر فاصله بین دنیای واقعی و تخیّلی افراد بیشتر شود، این امر می‌تواندمنجر به افسردگی و بروز اختلالات روانی در افراد شود.

 

2- با توجه به این که بیشتر کاربران چت روم‌ها را جوانان نا آشنا به واقعیت هایاجتماعی تشکیل می‌دهند، افراد سودجو و فرصت طلب ،حضور گسترده‌ای در برخیچت روم‌ها دارند و مترصد فرصت هستند تا با اغفال جوانان، آنها را به بزه کاری سوقدهند.

 

3- بیشتر چت روم‌ها رعایت اصول اخلاقی را ملزم نمی‌دانند، لذاافراد استفاده کننده از این چت رومها دچار فسادهای اخلاقی و فکری می شوند بهمنظور حفظ شئونات اخلاقی، اغلب این چت روم‌ها از سوی مراجع ذی صلاح مسدود می‌شوند.

 

4-زوج یابی اینترنتی نیز پدیده‌ای جدید و در حال گسترش است و برخی جوانانبه منظور آشنائی با همسرآینده خود وارد محیط چت می‌شوند؛ وبا این طریقخودشان را گرفتار کار سخت تری می کنند.  ای چه بسا که باعث نابوی دنیا وآخرت آن فرد شود.

 

5-گذشته از کسانی که نیازهای گوناگونشان آنها را به چت روم‌ها می‌کشاند ،عده‌ای از افراد به قصد مزاح و فریب دیگر کاربران وارد چت روم‌ها می شوند و از دادناطلاعات غلط و دست انداختن دیگران لذت می‌برند.  به طوری که برخی افراد متاهل، مسن یا فقیر خود را مجرد، جوان و ثروتمند جامی‌زنند . برخی از چت‌کنندگان حتی در پاره‌ای از موارد هویت جنسی خود را دگرگونمعرفی می کند .

 

 

 

6-با استفاده نا آگاه و غلط بسیاری از اطلاعات و مسایل شخصی خویش را انساناز دست می دهد.

 

 

7-گاهی فردی با استفاده نا آگاه از چت باعث آبرو ریزی خویش می گردد.

 

 

8-غیرقابل اعتماد بودن اطلاعات رد و بدل شده درچتها و گفتگوهای اینترنتی است.

 

 

9-در صورت درست استفاده نکردن ضایع شدن عمر وپول فرد در این راه نادرست.

 

 

10-مشکلات سیاسی و اجتماعی برای خود ایجاد کردن.

 

 

11-دچار پریشانیهای فکری، عقیدتی و اخلاقی شدن و ده ها مضرات دیگری که از این طریق دامنگیر استفاده کنند ه می شود.

 

 

 

چند نصیحت برای چتگرها:

 

 

 

برای اینکه بتوانید از چت استفاده درست را برده و مضراتش دامین گیر شما نشودبه امور زیر توجه دهید:

 

1- تا نیازمبرم نداشتید ازچت استفاده نکنید.

 

2- به وقت نیاز وبه قدر نیاز از چت استفاده کنید.

 

3- با هرکس و ناکس چت نکنید.

 

4- به کسی که نمی شناسید هر گزاطلاعات ندهید.

 

5- زرنگ باشید فریب کلمات فریبنده را نخورید؛ ای چه بسا که دروغ باشند.

 

6- از را ه چت به همسر یابی نروید.

 

7-هرگزدر چتهایتان کلمات زشت و خلاف شرع ننویسید.

 

8- با دید شک با کسانی که نمی شناسید بر خورد کنید.

 

9- رمز ایمیل ، وبلاگ ویا سایت خود را به کسی چت نکنید.

 

12-مشخصات خود را به کسانی که نمی شناسید هرگز ندهید.

 

13-آدرس خودتان را به کسانی که نمی شناسیید ندهید.

 

 

و اما Whatsapp :

 

«اینستاگرام» و «واتس اَپ» سلاح‌های دشمن در کارزار فرهنگی است

یکی از کاربردهای اصلی و پرطرفدار این تلفن‌های هوشمند، استفاده از آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی است. «اینستاگرام» و «واتس اَپ» دو مورد از پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های مبتنی بر تلفن همراه است که کاربران زیادی در ایران دارد و البته بیشتر این کاربران نیز از پشت‌پرده فعالیت این اپلیکیشن‌ها و اهداف صاحبان آن‌ها آگاهی کاملی ندارند.

 

اما در این زمینه سوالاتی مطرح است که به بعضی از آنان پاسخ می گوییم.

 

پشت پرده اینستاگرام و واتس اَپ چیست و چه کسانی با چه اهدافی این شبکه‌ها را هدایت می‌کنند؟ 

 

-اینستاگرام، سرویس عکس و واتس اَپ، نرم‌افزار تلفن همراهِ کمپانیِ صهیونیستیِ فیسبوک‌اند و مدیریت آنها به دست تأثیرگذارترین صهیونیستِ جهان است؛ کسی که با حضور در سرزمین‌های اشغالی، طی مراسمی‌ویژه، جایزه خود را از دست سران رژیم صهیونیستی دریافت کرد. مهم‌ترین هدفِ این شبکه‌ها بر اساس اسناد موجود، تبدیل اسراییل منفور، نامشروع و کوچک به اسراییل بزرگ است؛ مارک زوکربرگ ۳۱ مرداد سال گذشته رسماً اعلام کرد «مأموریتِ جدید» خود را آغاز کرده است. او در شرح مأموریت جدیدش گفت؛ با محوریت تلفن همراه قصد دارد ۵ میلیارد نفر را در سراسر جهان به شبکه صهیونیستی خود اضافه کند.چندی پیش با انتشار خبرِ خریدِ واتس اَپ و شرکت انگلستانیِ اسکنتا که تولید کننده پهپاد است و اضافه شدن شرکت‌های سامسونگ و اریکسون و نوکیا به پروژه این شرکت، مشخص شد برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای اشغال و الصاقِ سرزمین‌های مجازی دیگر به خود، وارد مرحله اجرا شده است.

 

 

 

البته بر اساس اسناد منتشرشده توسط ادوارد اسنودن، فیسبوک از اواسطِ سال ۲۰۰۹، یعنی نزدیک به پنج سال پیش، سرورها و اطلاعات کاربرانِ خود را به طور کامل در اختیار آژانس امنیت ملی آمریکا قرار داده است؛ در نتیجه می‌توان یکی دیگر از اهدافِ توسعه این نرم‌افزارها را تسلط بر محتوای گوشی‌های تلفن همراهِ کاربرانِ این نرم‌افزارها و سوءاستفاده از آنها به عنوان جاسوس‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست، زیرا بر اساس همین اسناد، رژیم صهیونیستی نیز یک کپی از تمام اطلاعات مبادله شده در این شبکه‌ها را دریافت می‌کند. اینجاست که مشخص می‌شود چرا این شرکت‌ها هرگز ایرانیان را تحریم نکردند و در اوج تحریمهای به اصطلاح فلج‌کننده، خدمات رایگان خود را در ایران متوقف نکردند!

 

 

چرا تاکنون اینستاگرام و واتس اَپ به طور کامل فیلتر نشده‌اند؟

 

-  علتِ کندیِ دولتمردان در رویارویی با این تهدیدها را باید به صورت جدی از خود آن‌ها پیگیری کرد، زیرا فیلتر شدنِ سریعِ این پایگاه‌ها می‌تواند به صیانت از حقوق شهروندان ایرانی کمک کند.

 

برخورد جمهوری اسلامی‌به عنوان یک کشورِ مستقل، انقلابی و اسلامی‌ و همچنین به عنوان رئیسِ جنبش عدم تعهد در رویارویی با این تغییرِ آرایشِ نظامی‌و امنیتی دشمن چه باید باشد؟

 

-  بی گمان وقتی ایادی شیطان بزرگ به شخصی‌ترین بخشِ حریمِ خصوصیِ کاربران وارد شدند و امنیتِ روانی و اخلاقیِ جامعه را برهم زدند و مرزهای اعتقادی مردم ما را از میان بردند و باعث از هم گسیختگیِ نظام خانواده و انحرافِ آینده‌سازان ایرانِ اسلامی‌شدند و فرهنگ اصیل اسلامی- ایرانی ما را مورد هجمه و دستبرد قرار دادند، مسئولان ما تنها با فیلتر کردنِ محدود و یک خط در میان وظیفه خود را انجام نداده‌اند. فیلترینگ، تنها سرعتِ ادامه پیشرفتِ دشمن را کمتر می‌کند و مسئولان دولتی مأموریتشان تنها دل‌خوش کردن خانواده‌ها به توفیقات فیلترینگ نیست و بهتر است برای پاسخ به نیازهای جامعه تدبیر کنند. البته وقتی درد بیشتر می‌شود که همین فیلترینگ محدود هم اعمال نشود یا نرم‌افزارهایی مانند اینستاگرام که سال گذشته فیلتر بود، رفع فیلتر شود و حتی علامت هشداردهنده بر ورودی منطقه تیر و میدان مینِ دشمن برداشته شود. نباید فقط به فیلتر کردن آن‌ها بسنده کرد، بلکه ابزارهای جایگزین کنونی هم باید تقویت و رفع اشکال شده و به فعالسازیِ بخش خصوصی با هدف حمایت از تولید ملی و کارآفرینی، کمک کند. این کوچک‌ترین انتظار خانواده‌ها و مردم عزیز ایران از دولتمردان است.

 

 

 

آیا بستن صفحات و تصاویرِ مغایر با قانون و اخلاق در اینستاگرام و واتس اَپ ممکن است؟ 

 

 

 

- نرم‌افزارهای تلفن همراه عموماً و به طور خاص این دو نرم‌افزار، یو آر ال محور نیستند؛ یعنی بسته‌های محتوایی و تصاویر بارگذاری شده بر روی آن‌ها دارای نشانی اینترنتی مستقیم نیست، بلکه از طریق آی پی و اغلب به صورت رمز شده منتشر می‌شود. در نتیجه در حال حاضر میلیون‌ها تصویر مستهجن و پورنوگرافی در اینستاگرام منتشرشده که حتی یکی از این تصاویر را نمی‌توان به صورت مجزا فیلتر کرد که البته این موضوع در ارتباط با فعالیت‌های جاسوسی و خلاف عفت و اخلاق عمومی‌در واتس اَپ هم صدق می‌کند. بر اساس آمارهای منتشرشده در حال حاضر بیش از ۱۲ میلیون نوجوان زیر ۱۸ سال در ایران از اینترنت استفاده می‌کنند که همه این افراد در معرض آسیب‌های جدی ناشی از این هرج و مرج بی‌سابقه در اینترنت هستند و خانواده‌ها نیز با تصور اینکه دولت در اجرای وظایف قانونی خود که در بند یک اصل سوم قانون اساسی بر آن تاکید شده، با هدف ایجاد «محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوی و مبارزه با کلیه مظاهر فساد و تباهی»، اینترنت را کنترل می‌کند، فرزندانشان را در این فضای دهشتناک تنها می‌گذارند، غافل از اینکه حتی یک تصویر بند انگشتی هم در این نرم‌افزارهای تلفن همراه قابل فیلتر کردن نیست! گمان می‌کنم بر کسی میزان غیرقابل انکار فساد و فحشا و محتوای مجرمانه در اینستاگرام پوشیده نباشد و هر کس تنها چند دقیقه وقت بگذارد، پس از نصب نرم‌افزار اینستاگرام بر روی تلفن همراه خود با تعداد بسیار زیادی از این‌گونه تصاویر شرم‌آور روبه‌رو خواهد شد.

 

آیا فعالیت نیروهای ارزشی در این پایگاه‌های آمریکایی منطقی است؟

 

-  بی گمان ورود و فعالیت افراد بدون آموزش و مأموریتِ مشخص به سرزمینِ مجازیِ دشمن، نادرست است و تنها باعث می‌شود ساده اندیشان، مورد سوءاستفاده دشمنان قرار گیرند و البته تصور اینکه رژیم اشغالگر قدس توان فنی خود را در اختیار مسلمانان و دشمنان درجه یکش قرار می‌دهد تا محتوایی خلاف ارزش‌ها و امنیت صهیونیست‌ها منتشر کنند، آن‌قدر مضحک است که نیازی به توضیح ندارد. فیسبوک پس از خرید یک میلیارد دلاری اینستاگرام اعلام کرد این شرکت زیان ده است. خوب است از خودمان بپرسیم چرا یک کمپانی آمریکایی که ارزش سهامش در حال کاهش و رو به سقوط است و باید پاسخگوی انبوهِ سهامدارانش باشد، چنین مبلغ هنگفتی را برای خرید یک نرم‌افزار زیان ده هزینه می‌کند؟

 

عده‌ای می‌گویند نرم‌افزارهای تلفن همراه قابل مسدودسازی نیست، آیا این ادعا را تأیید می‌کنید؟

 

- بی تردید این ادعا صحیح نیست و از نظر فنی امکان این وجود دارد که هر پروتکلی را روی گیت وی یا در سطوح دیگر دسترسی مسدود کنند یا نشانی عددی سرورهایِ پشتیبانِ نرم‌افزارِ متجاوز به حریم خصوصی کاربران، مسدود شود.

 

آیا با وجود فیلترشکن‌ها، فیلتر کردن این نرم‌افزارها می‌تواند کارساز باشد؟

 

-  نخست اینکه اگر کاربرانِ خاطی بدانند با استفاده از فیلترشکن چه میزان از پول آن‌ها و سرمایه‌های ملی به هدر می‌رود و تا چه اندازه مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند، به نحوی که حتی به تولیدکننده فیلترشکن اجازه می‌دهند به تمام رایانه آن‌ها دسترسی داشته باشد و با استفاده از رایانه آن‌ها جرایم مختلفی را انجام دهد، هرگز به سراغ فیلترشکن‌ها نمی‌روند؛ این البته وظیفه اصحاب رسانه است تا هشدارهای لازم را به شهروندان بدهند.

 

دوم اینکه دولت موظف است ابتدا مناطق خطرناک را با علایم هشداردهنده به کاربران نشان دهد و تا حد ممکن از آسیب رسیدن به آن‌ها جلوگیری کند، در نتیجه نمی‌توان پذیرفت که چون ممکن است فرد یا افرادی از چراغ قرمز رد شوند، پس چراغ‌های قرمز را جمع کنیم!

 

سوم اینکه دولت می‌تواند و باید جلویِ فیلترشکن‌ها را بگیرد تا از وارد آمدن آسیب‌های جبران‌ناپذیر به شهروندان جلوگیری شود. چهارم اینکه فیلترینگِ موجود با تمام ضعف‌هایی که دارد تا حدودی جلو دسترسی افراد آسیب‌پذیر به این نرم‌افزارها را می‌گیرد، به شکلی که در بیشترِ موارد بیش از ۹۰ درصد کاربران یک تارنما پس از فیلتر شدنِ آن ریزش پیدا می‌کنند.

 

 

 

رۆیای اینستاگرام وطنی در پروژه ای به‌نام"لنزور"

 

با روی کار آمدن دولت جدید ، موضوع تقویت شبکه‌های اجتماعی داخلی در دستور کار قرار گرفت و بر همین اساس در گام اول، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با عضویت در شبکه‌های «کلوب»، «آپارات»، «تبیان» و «زیگور» علاوه بر اینکه به وعده دولت جامه عمل پوشاند، حتی عضویت در این سایت‌های اجتماعی را به رئیس جمهوری و سایر اعضای دولت نیز پیشنهاد داد. بر اساس آخرین آمار منتشر شده، صفحه‌های اجتماعی وزیر ارتباطات با بازدید خوبی از سوی کاربران مواجه شده است و کاربران نیز می‌توانند در ساعت‌های مشخص شده سوالات و مشکلات خود را با وی در میان بگذارند. روند رو به رشد و موفق استفاده از شبکه‌های اجتماعی داخلی سبب شد تا این بار سایت شبکه اجتماعی «لنزور» که برای اشتراک گذاری عکس بر روی اپلیکیشن‌های موبایلی مورد استفاده قرار می‌گیرد، توسط شرکت «توسعه تجارت الکترونیک صبا» در دستور کار قرار گرفته و طراحی شود.

 

شبکه اجتماعی «لنزور» از گروه شبکه‌های اجتماعی «آپارات» و «کلوب» است که کاربران ایرانی این شبکه اجتماعی مبتنی بر عکس، در هر لحظه و هر جایی که حضور دارند می توانند با گوشی یا تبلت خود عکاسی کرده و با لمس یک دکمه آن را به اشتراک بگذارند. این نرم‌افزار که قابل اجرا در سیستم عامل اندروید است با استفاده از قابلیت‌های تنظیمات عکس و افکت‌های متفاوت، دنیای تازه‌ای به عکس‌های کاربر می‌بخشد.

 

«لنزور» فقط زبان فارسی را پشتیبانی می‌کند. در حال حاضر بیشتر به دنبال این هستیم که سهمی از بازار به اشتراک گذاشتن عکس در ایران بدست بیاوریم.

 

                                        

 

                                                               

 

نتیجه گیری با خودتان....

 

 

 

منبع: بسیج دانشجویی استان اصفهان

لینک منبع: http://www.ibso.ir/index.php/2014-07-25-09-32-18/912-2014-08-14-03-30-39

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
شبکه اجتماعی فیس نما

درباره ما
دبیرستان نمونه دولتی فضیلی

آدرس مدرسه:
اصفهان - باغبهادران - ملک آباد

شماره تلفن مدرسه:
6343 5250 031
6644 5250 031

نویسنده وبلاگ:

اسماعیل جمشیدی

تماس با مدیر


اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا شما توانستید با یوزرنیم و پسورد های ارائه شده در بخش "آنتی ویروس نود32" آنتی ویروس خود را به طور کامل اکتیو(فعال) کنید؟
    اوقات شرعی
    فال امروز چیه؟!


    
    لوگوی تایید پرداخت آنلاین
    آمار سایت
  • کل مطالب : 93
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 7
  • آی پی امروز : 21
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 27
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 392
  • بازدید ماه : 392
  • بازدید سال : 10,169
  • بازدید کلی : 49,470
  • کدهای اختصاصی

    پیج رنک گوگل

    پیج رنک سایت شما

    پیج رنک

    کد ِکج شدَنِ تَصآویر

    کداهنگ برای وبلاگ

    کد ِکج شدَنِ تَصآویر

    کداهنگ برای وبلاگ


    ابزار پرش به بالا

  • کد نمایش افراد آنلاین
  • كد ماوس

    
  • مرکز مقالات سئو
  • تصویر ثابت

    چت روم عمومی
    جست و جو در مطالب

    Google

    در اين وبلاگ
    در كل اينترنت
    کد جست و جوی گوگل